Verhoomo Lehtinen – Verhouspalvelut Vihdissä Otalammella. Verhoilemme klassikkoautot, huonekalut, moottoripyörän ja mopon satulat sekä veneen patjat ja istuimet.

Verhoomo Lehtinen

Me saamme vanhan näyttämään uudelta. 

Laadukasta käsityötä, jolla on pitkät perinteet. 

Verhoilemme huonekalut, autot, veneet, moottoripyörät ja vaikka rattikelkan satulat.

Jaa sivumme somessa

Verhoilemme vanhasta uutta!

Autot

Sattuiko vahinko ja arvokkaan autosi verhoilu meni pilalle? Ei hätää verhoilemme sen jälleen uudenveroiseksi. Autoverhoilut nostavat suosiotaan koko ajan. Tee vanhasta jälleen uusi tai tee klassikostasi juuri itsesi näköinen. Verhoilemme myös moottorikelkan, -pyörän, mopon ja vaikka rattikelkan istuimet.

Huonekalut

Verhoilemme huonekalut vuosien kokemuksella. Olipa kyseessä antiikkihuonekalu, retrosohva tai design- tuoli, niin me verhoilemme sen näyttämään juuri siltä kuin haluat.

Löydät valikoimastamme vain laadukkaita huonekalukankaita ja nahkamateriaaleja.

Veneet

Verhoilemme myös veneen ja vesijettien istuimet ja pehmusteet. Käyttämämme materiaalit ovat sään ja auringon kestäviä, eivätkä haalistu ensimmäisen kauniin kesäpäivän jälkeen. Halusitpa sitten nostaa veneesi tai vesijettisi jälleenmyyntiarvoa tai tehdä siitä yksilöllisen näköisen olemme sinua varten.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Instagram

[instagram-feed]

Facebook

Yrittäjä - Mervi Lehtinen

”Olen pienestä pitäen joutunut olemaan autojen kanssa tekemisissä ja ajan myötä alkoi autot jo oikeastikin kiinnostamaan. Kouluttauduin autonasentajaksi ja -maalariksi, mutta silloin jo harkitsin verhoilijakoulutusta. Vuonna 2013 rohkaistuin ja hain Rajamäelle kouluun, jossa suoritin verhoilijan tutkinnon perusjakson ja kuin lottovoitto olisi iskenyt, pääsin suoraan oppisopimuskoulutukseen. Sain opettajaksi alalla pitkään töitä tehneen miehen, jonka opastuksella suoritin verhoilijan kisälli- ja mestarikoulutuksen. Olen ollut hänen palveluksessa tähän asti, mutta yrittäjän veren virratessa vahvana päätin perustaa oman yrityksen. Tervetuloa asiakkaaksi.”

Verhoilijamestari – Mervi Lehtinen