Huonekaluverhoilu

-Sohvakalusteet-

Olipa sohvasi antiikkia, retroa, funkkista, talonpoikaistyyliä tai uudempaa tuotantoa me verhoilemme ja uudistamme ne.

Verhoiluttamalla vanhat huonekalusi annat niille uuden elämän ja teet vanhasta jälleen uutta vastaavan.

-Nojatuolit ja tuolit-

Tuolisi voi olla vanha tai nykyaikainen. Se voi olla laiskanlinna, lepotuoli, keittiöntuoli tai vaikka Artekin tuoli. Teemme siitä sellaisen kuin haluat. Peruskorjaamme tuolin tarpeen mukaan tai vaihdamme vain pehmusteet. Jos tuolissa ei vielä ole pehmustetta, senkin voi laittaa, jos tarve vaatii. Uusimme myös Artekin vyötuolien vyöt.

-Julkiset tilat-

Verhoilemme myös julkisten tilojen kalusteet.

Auditoriot, ravintolat, odotustilat jne. Meiltä löytyy sopivat materiaalit myös vaativiinkin kohteisiin.

-Rahit, tyynyt & muut-

Mikään ei ole liian pieni työ. Voimme tehdä tuoliisi käsinojasuojat tai irtopäälliset. Untuvatyynyihin lisätäyttöä tai voimme vaihtaa sisuksen vaahtomuoviin jos haluat. Patjojen teko ja päällisten ompelu onnistuu myös käden käänteessä. 

Materiaalit

Käytämme huonekaluverhoilussa vain laadukkaita ja kestäväksi todettuja materiaaleja. 

Voit valita mieleisesi päällystysmateriaalin laajasta valikoimastamme ja annamme mielellämme myös suosituksia kohteeseen sopivista materiaaleista. Voit toki halutessasi myös tuoda oman päällystysmateriaalin.

Kankaita Verhoomo Lehtinen

Julkiset tilat

Julkisten tilojen kalusteiden verhoilussa tarjoamme kattavat palvelut. Autamme mielellämme materiaalivalinnoissa neuvomalla mikä materiaali tarjoaa kestävän ja kustannustehokkaan ratkaisun laadusta tinkimättä. 

Julkisten tilojen kalusteverhoilut - Verhoomo Lehtinen

Sohvakalusteet

Teemme sekä antiikkisohvakalusteiden että nykyaikaisempien tyynysohvien verhoilut sekä peruskorjaukset jousien, pehmusteiden ja kankaiden osalta.

Verhoomo Lehtinen

Nojatuolit ja tuolit

Teemme sekä antiikkituolien että modernien nojatuolien verhoilut sekä peruskorjaukset jousien, pehmusteiden ja kankaiden osalta.

Myös keittiö-, konttori- sekä muut tuolit.

Verhoomo Lehtinen

Rahit, tyynyt & muut verhoiltavat

Mikään ei ole liian pieni työ. Voimme tehdä tuoliisi käsinojasuojat tai irtopäälliset. Untuvatyynyihin lisätäyttöä tai voimme vaihtaa sisuksen vaahtomuoviin, jos haluat. 

Meiltä luonnistuu myös patjojen teko ja päällisten ompelu.

Verhoomo Lehtinen

Yhteistyökumppanit

Annala on 100-vuotias kotimainen yritys, joka valmistaa suomalaiseen sisustusmakuun sopivia verhoilu- ja sisustuskankaita. Kankaidemme korkea laatu perustuu kolmen sukupolven aikana kertyneeseen tietotaitoon sekä modernin teknologian luovaan hyödyntämiseen. Toimitamme kankaat aina nopeasti ja varmasti – olipa sitten kyseessä laajan perusmallistomme kangas tai yksilöllinen mittatilauskangas.

annala logo

Lauritzon´s on suomalainen vuonna 1911 perustettu perheyritys. Olemme kangaseditori, jolla on laaja ja monipuolinen mallisto korkeatasoisia huonekalukankaita. Oma mallistomme suunnitellaan Suomessa yhteistyössä eurooppalaisten kangastehtaiden kanssa muokaten värityksiä, struktuureita, materiaaliyhdistelmiä ja kuoseja Lauritzonin henkeen sopiviksi. Valitsemme mallistoomme laadukkaita sisustuskankaita, joiden ominaisuudet on tarkoin tutkittu. Suuri osa mallistomme kankaista valmistetaan Italiassa. Laadun ohella kiinnitämme erityistä huomiota kankaiden hyvään suunnitteluun ja värien koordinointiin.

Laurizons

Orient Occident on sisustustekstiilien, lattianpäällysteiden ja mattojen palveleva maahantuoja. Markkinoimme korkealaatuisia sisustusalan tuotteita ja palveluja valmistajille ja jälleenmyyjille. Orient Occident on perustettu vuonna 1919 ja on koko ajan ollut suomalainen perheyritys. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Espoon Kivenlahdessa Kiviruukin teollisuusalueella

Orient Occident

Yhteistyössä

Käytämme mm. seuraavien valmistajien materiaaleja.

Ota yhteyttä

Onko sinulla huonekalu, joka kaipaa uutta elämää? Jätä yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle ensi tilassa. Liitä mukaan myös kuva, niin voimme antaa hinta-arvion jo puhelimessa.